Restaurant – Hotel De Tuinkamer

Hengeloseweg 1, 7261 LV Ruurlo

Wie zijn wij ?

“In het hart van de Achterhoek”

Dit mooie hotel is gelegen in het buitengebied van Ruurlo. De Tuinkamer heeft 9 hotelkamers, een gezellige bar en serre-restaurant, waar u het hele jaar door “in de tuin” kunt dineren, kortom genieten in een ongedwongen sfeer, de keuken is Nederlands / Frans en er wordt veel gewerkt met streekproducten. Naast menu’s en suggesties staan er ook diverse klassieke Franse gerechten op de kaart en hebben ze ook een aparte kreeftenkaart.

Chef en eigenaar Jos Weel roert al meer dan 40 jaar in de pannen en heeft in diverse gerenommeerde zaken gewerkt in binnen- en buitenland. Zijn echtgenote Ria Weel is vinologe en heeft een uitgebreide wijnkaart samengesteld, waarbij de nadruk ligt op wijnen uit Europa. Indien u dit wenst, kunnen we mooie passende wijn(en) serveren bij de gerechten.

Ons restaurant heeft verschillende vermeldingen in toonaangevende culinaire gidsen.  Sinds 2005 zijn we in het bezit van een Bib Gourmand, een erkenning van Michelin voor een uitstekende prijs/kwaliteit. En sinds 2015 is ons restaurant onderscheiden met de Table Distinguée van Logis Hotels, een waardering van Logis Hotels International voor een verfijnde keuken. Van de ruim 2400 Logis Hotels in Europa hebben 60 hotels deze onderscheiding ontvangen. We zijn hier dan ook zeer trots op.

Ons restaurant is in het hoogseizoen geopend dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.
Op maandag koken we alleen voor hotelgasten.
In het laagseizoen is ons restaurant maandag en dinsdag gesloten.
Woensdag t/m zaterdag is lunch vanaf 14.00 alleen mogelijk op reservering.


Hengeloseweg 1 – 7261 LV Ruurlo
+31 0573/45.21.47
info@restaurantdetuinkamer.nl
www.restaurantdetuinkamer.nl