de kunst van het tafelen
  • HOME
  • NIEUWS
  • EVENTS
  • LEDEN
  • AMBASSADEURS
  • PARTNERS
  • CONTACT
    Navigation
    • HOME
    • NIEUWS
    • EVENTS
    • LEDEN
    • AMBASSADEURS
    • PARTNERS
    • CONTACT
    Culibel-charter
    Waar staan onze leden & ambassadeurs voor ?
    Culibel Cadeaubon
    Volg ons op Instagram
    Volg ons op Facebook
    Last Minutes
    Slider

    Als lid zijnde van Culibel bevestigd het lid om de hieronder vermelde punten te respecteren en toe te passen.

     

    GASTVRIJHEID

    Zijn gasten op een gastvrije en culinaire manier ontvangen en dit volgens de regels van de kunst.

    STREEKPRODUCTEN

    Zoveel als mogelijk werken met dagverse en streekgebonden producten, leveranciers en businesspartners.

    ECOLOGIE

    Ecologisch verantwoorde bedrijfsvoering, d.m.v het zoveel mogelijk beperken van voedseloverschotten en verkwisting, energiezuinig te werken..

    COLLEGIALITEIT

    Vriendelijk omgang met de collega leden, uitwisselen van ideeën en elkaar ondersteunen waar mogelijk.

    TEAM

    Respectvol omgaan met zijn ploeg en het stimuleren van werknemers.

    LIDMAATSCHAP

    Het met trots en fierheid dragen van het Culibel-lidmaatschap, vertegenwoordigen en promoten. 

     

    Passie, vakmanschap, gastvrijheid en gastronomie...
    Slider

    Copyright © 2020 - Culibel - All rights reserved.                                 Privacy-verklaring