'Goestje'?

Ontdek onze last-minute take-away opties van onze leden! Deze staan altijd paraat om het beste van hun kookkunsten om te toveren in een lekker gerecht.
Of het nu om ter plaatse op te eten is, om mee te nemen naar huis.

Always make time for a good meal!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Onze lunch van de week @ De Raadkamer 
van woensdag 21 tot 23 september 

Sashimi van tonijn / Oosterse dressing / gember 
*****
Kabeljauw / grijze garnaal / polderaardappel / karnemelk / mousselinesaus

30 euro per persoon

Reservatie : https://www.de-raadkamer.be/nl/#reserveren
Regio Bredene

Hier zijn we dan! 

Deze week op de menu 👇
- Iedere donderdag Sliptongetjes a volonte 
- Mosselen laatste week
- iedere vrijdag verrassingsmenu 
- Iedere laatste zondag dag van de platte portemonnee 
- lunch de maand september 
-Maandmenu september 
Tot snel?!  
ps: laaste weekje voor ons verlof! 🏖
Wij gaan er even uit vanaf 29 september tot 6 oktober. 
Vrijdag 7 oktober terug open met nieuwe herfst gerechtjes. 🍂
Met vernieuwde herfst decoratie

Harbours Kitchen
Blauwvoetlaan 2
8450 Bredene 

Van harte welkom.

Reageer op Facebook

en waar? 🙂

Waarom wordt de naam & adres van restaurant niet weergegeven!

Nieuwe menu is van start! 

Check onze site voor meer info, of een reservatie. 

Www.restaurantdekarper.be 

Restaurant De Karper  - Machelen (Deinze)

#machelenaandeleie #restaurantdekarper #culibel #culibelgids #culibellid #dekunstvanhettafelen #culibelmember
#lekkereten #leukeadressen #culibelleden
#gastronomie
Laatste tafeltje vrij vanavond voor 2,3,4,5 of 6 personen 😋🍾🥂🥳

Tel.0497/ 44 10 17

Doude Burcht Kortrijk

#culibel #culibelgids #culibellid #dekunstvanhettafelen #culibelmember
#lekkereten #leukeadressen #culibelleden
#gastronomie
Regio De Haan - Vlissegem

Lunch Restaurant Kok Sur Mer

Reservatie: 059 430 970 of online
Warvinge 49,
8421 Vlissegem
Al terug aan het werk? Nog in verlof? Of start het verlof vanaf morgen?

Kom genieten van onze lunch op maandagmiddag, donderdagmiddag of vrijdagmiddag.

Reserveren kan via www.tafel10.be of telefonisch via het nummer 0499/74.78.91.

Ons terras staat open om jullie te ontvangen.

Tot dan!
Zonnige tafel 10 groetjes

#culibel #culibelgids #culibellid #culibelambassadeur #dekunstvanhettafelen #tafel10 #ruiselede

2 maanden geleden

Hebben jullie zin om samen met ons het 🎈10-jarig bestaan van “La Maison du Terroir” te vieren 🥳

💥Dit kan tijdens het verjaardagsweekend van 14-15-16 oktober.

• Op vrijdagavond 14 oktober een Sitting Diner
• Op zaterdagavond 15 oktober een Gala-avond
• Op zondagmiddag 16 oktober een Gastronomische Lunch.

💃 Deze 3 dagen zijn met muzikale beleving.

👉 Vrijdag 14 oktober Sitting Diner

SFEERVOLLE RECEPTIE aanvang 18.30 uur

Crémant de Luxembourg Ultra Brut Laurent Kox met kleine amuses uit onze Terroir-keuken

Alcoholvrije aperitief voor de liefhebbers

SPECIAAL FEESTMENU met 10 kleine gerechten

Degustatie van polderhaas, kweepeer & rode bessengelei
-
Ganzenlever, koud & warm geserveerd, zoete structuren
Gewürztraminer Dopff Irion, Alsace
-
Gepocheerd hoeve-eitje met handgepelde grijze garnalen & Hollandse saus
-
Zeekreeft in een risotto met Pied de Mouton
-
Bisque van grijze garnalen & aromaten
Bera Langhe Arneïs, Piemonte Italië
-
Kabeljauwrug à la Flamande, kruim van brioche en peterselie, botersaus van Witbier Westmalle Extra
-
Zeebaars op vel gebakken, parelpasta vongolé
Ch. de Bord Laudun Côte du Rhône
-
Ragôut van hert & Everzwijn Façon Grand-Mère
Domaine Graves d’Ardonneau Cuvée Prestige, Jeroboam Bordeaux
-
Vacherin Mont d’Or uit de oven, herfstsalade met noten en rode kool
-
Zoete Lekkernij “La Maison du Terroir”
Prijs € 95,00, menu met receptie, geselecteerde kwaliteitswijnen, bronwaters & koffie & dranken tot 2.30 uur, muzikale beleving inbegrepen.

👉 Zaterdag 15 oktober - Gala-avond

SFEERVOLLE RECEPTIE aanvang 18.30 u

Champagne Rouyer, Brut Tradition, kleine degustaties uit onze Terroir-keuken

Alcoholvrije aperitief voor de liefhebbers

Kalfslende op lage temperatuur gegaard met ganzenlever & zwarte truffel, kalfstong, jus van madeira
Pinot Grigio, Castella Della Rosa, Fruilli Italië
***
Nage van Langoustines & Pata Negra, risotto van Vanille, aromaten
***
Darne van Tarbot op de Teppaniaki, Sauce Foyette-kalfsjus & dragon
Ch. Tour Léognan Blanc, Pessac Léognan 2019
***
Het beste van het Hertenkalf “Grand-Veneur”, Crème d’Isigny & veenbessen
Ch. Caronne Sainte-Gemme ’16 , Médoc
Bouteille Melchior-18 l. Authentiek schenksysteem
***
Degustatie van Herfstkazen i.s.w. Kaasmeester, Coxydien Christoph Seys
***
Zoete Lekkernij van het huis
***
Koffie of thee & zoetigheden

Prijs All-in € 145,00 p.p. all-in met bronwaters & dranken tot 02.30 u met muzikale beleving inbegrepen.

👉Zondag 16 oktober - Gastronomische lunch

Sfeervolle Receptie aanvang 12.00 u

Alcoholvrije aperitief voor de liefhebbers

Een culinaire wandeling uit het bos, zee & het platteland
Crémant d’Alsace René Muré Cuvée Prestige

Tartaar van hert & ganzenlever uit Strasbourg, zoete structuren
Pinot Grigio, Castella Della Rosa Friuli Noord-Italië
***
Osso-Bucco van zeeduivel, Brabants witlof & Poivre Vert
Domaine de Saint Cosme ‘Les Deux Albion’, Gigondas 2019
***
Ijsje van Limoen & Koriander
***
Kalfslende & z’n Zwezerik “Sechuan”, marktgroenten & Galette-aardappel
Ch. Caronne Sainte-Gemme ’16 , Médoc
Bouteille Melchior-18 l. Authentiek schenksysteem
***
Zoete lekkernij La Maison du Terroir
***
Koffie of thee & zoetigheden
Prijs: All-in € 125,00, het menu met aangepaste dranken, bronwaters,koffie en muzikale beleving inbegrepen

Je kan ook ook online reserveren en betalen .


Telefonische reservaties voor het verjaardagsweekend moeten vooraf cash betaald worden ten laatste 10 oktober OF via overschrijving op BE 42 4760 0957 0154 met mededeling van de datum & aantal personen en familienaam !!!!

De reservatie is pas bevestigd bij betaling.

Boek alvast want de plaatsen zijn beperkt !

Frederiek & team
... MeerMinder

Hebben jullie zin om samen met ons het 🎈10-jarig bestaan van “La Maison du Terroir” te vieren  🥳

💥Dit kan tijdens het  verjaardagsweekend van 14-15-16 oktober.

• Op vrijdagavond 14 oktober een Sitting Diner
• Op zaterdagavond 15 oktober een Gala-avond
• Op zondagmiddag 16 oktober een Gastronomische Lunch.

💃 Deze 3 dagen zijn met muzikale beleving. 

👉 Vrijdag 14 oktober  Sitting Diner

SFEERVOLLE RECEPTIE aanvang 18.30 uur

Crémant de Luxembourg Ultra Brut Laurent Kox met kleine amuses uit onze Terroir-keuken
 
Alcoholvrije aperitief  voor de liefhebbers
 
SPECIAAL FEESTMENU   met 10 kleine gerechten

Degustatie van polderhaas, kweepeer & rode bessengelei
-
Ganzenlever, koud & warm geserveerd, zoete structuren 
Gewürztraminer Dopff Irion, Alsace 
-
Gepocheerd hoeve-eitje met handgepelde grijze garnalen & Hollandse saus
-
Zeekreeft in een risotto met Pied de Mouton
-
Bisque van grijze garnalen & aromaten 
Bera Langhe Arneïs, Piemonte Italië
-
Kabeljauwrug  à la Flamande, kruim van brioche en peterselie, botersaus van Witbier Westmalle Extra 
-
Zeebaars op vel gebakken, parelpasta vongolé 
Ch. de Bord Laudun Côte du Rhône 
-
Ragôut van hert & Everzwijn Façon Grand-Mère 
Domaine Graves d’Ardonneau Cuvée Prestige, Jeroboam Bordeaux
-
Vacherin Mont d’Or uit de oven, herfstsalade met noten en rode kool
- 
Zoete Lekkernij “La Maison du Terroir” 
Prijs € 95,00, menu met receptie, geselecteerde kwaliteitswijnen, bronwaters & koffie  & dranken tot 2.30 uur, muzikale beleving inbegrepen.

👉 Zaterdag 15 oktober - Gala-avond
  
SFEERVOLLE RECEPTIE  aanvang 18.30 u 

Champagne Rouyer, Brut Tradition, kleine degustaties uit onze Terroir-keuken
 
Alcoholvrije aperitief  voor de liefhebbers

Kalfslende op lage temperatuur gegaard  met ganzenlever & zwarte truffel, kalfstong, jus van madeira 
Pinot Grigio, Castella Della Rosa, Fruilli Italië
***
Nage van Langoustines & Pata Negra, risotto van Vanille, aromaten
***
Darne van Tarbot op de Teppaniaki, Sauce Foyette-kalfsjus & dragon 
Ch. Tour Léognan Blanc, Pessac Léognan  2019
***
Het beste van het Hertenkalf “Grand-Veneur”, Crème d’Isigny & veenbessen 
Ch. Caronne Sainte-Gemme ’16 , Médoc  
Bouteille Melchior-18 l. Authentiek schenksysteem
***
Degustatie van Herfstkazen i.s.w. Kaasmeester, Coxydien Christoph Seys 
***
Zoete Lekkernij van het huis
***
Koffie of thee & zoetigheden

Prijs All-in € 145,00 p.p. all-in met bronwaters & dranken tot 02.30 u met muzikale beleving inbegrepen.

👉Zondag 16 oktober - Gastronomische lunch

Sfeervolle Receptie aanvang 12.00 u

Alcoholvrije aperitief  voor de liefhebbers
 
Een culinaire wandeling  uit het bos, zee & het platteland
Crémant d’Alsace  René Muré  Cuvée Prestige
 
Tartaar van hert & ganzenlever uit Strasbourg, zoete structuren
Pinot Grigio, Castella Della Rosa Friuli Noord-Italië
***
Osso-Bucco van zeeduivel, Brabants witlof & Poivre Vert 
Domaine de Saint Cosme ‘Les Deux Albion’, Gigondas 2019
***
Ijsje van Limoen & Koriander 
***
Kalfslende & z’n Zwezerik “Sechuan”, marktgroenten & Galette-aardappel
Ch. Caronne Sainte-Gemme ’16 , Médoc  
Bouteille Melchior-18 l. Authentiek schenksysteem
***
Zoete lekkernij La Maison du Terroir 
***
Koffie of thee & zoetigheden
Prijs: All-in € 125,00, het menu met aangepaste dranken, bronwaters,koffie en muzikale beleving inbegrepen

Je kan ook ook online reserveren en betalen .
https://www.lamaisonduterroir.be/nl

Telefonische reservaties voor het verjaardagsweekend  moeten vooraf cash betaald worden ten laatste 10 oktober OF via overschrijving op BE 42 4760 0957 0154 met mededeling  van de datum & aantal personen en familienaam !!!!

De reservatie is pas bevestigd bij betaling.

Boek alvast want de plaatsen zijn beperkt !

Frederiek & team
SUMMER TIME
Vanaf vrijdag 05/08 serveren wij volgend menu 
Bij goed weer koken wij dan ook opnieuw buiten
op de Ofyr , Black Basterd en de Konro grill
Zo kan u heerlijk genieten op het terras

Menu

Ciabatta/Kalfshersenen
*****
Oester/Zeekraal/Limoen
*****
Mosselen/Noilly Prat
*****
Burrata/Chorizo
*****
Yakitori Kip/Sesamzaad
*****
Zalmtorro/Kruidenjus
***
Gamba/Bisque/Beurre Blanc
*****
Lamskotelet/M’hamsa
*****
Onglet/Wortel/Béarnaise
*****
Dame Blanche  „ A. Escoffier“

Reserveren kan via 
054/240.238

http://www.restaurantgliss.be/Reserveren_table.html
Regio Harelbeke ✨

🐟 FRUITS DE MER 🐟 

Vrijdagavond 29 juli 2022
Zaterdagmiddag- en avond 30 juli 2022
Zondagmiddag 31 juli 2022

🦀 Krab: € 58 per persoon of € 78 (incl. wijn)
🦞 Kreeft: € 68 per persoon of € 88 (incl. wijn)

Dit is enkel te verkrijgen op reservatie!
Gelieve bij het reserveren te vermelden FDM + hoeveel personen krab of kreeft!

Op de schotel per persoon:
6 oesters 🦪 - langoustines - venusschelpen - clams - grijze garnalen - kokkels - roze garnalen 🦐 - kreukels - wulken - krab of kreeft

Wie geen schelpdieren lust kan een warm visgerecht ter vervanging krijgen op reservatie!

Reserveren kan online via de website of telefonisch 📞 0497815401

De schotel wordt geserveerd met verschillende sausjes en brood 🥖

Reageer op Facebook

Neen ken ik niet 😏

2 maanden geleden

Nog 1 tafel vrij.

Sea Horse - Koksijde
... MeerMinder

Nog 1 tafel vrij. 

Sea Horse - Koksijde
Onthaasten in de Ardennen 🥂🍲

Profiteer van onze prachtige uitzonderlijke aanbieding van zondag tot dinsdag ☀️😎🤩 voor slechts 320€/2pers/2 nachten inclusief maaltijd 😁

Reservatie op 084/21.06.96 of per mail naar: info@lebeausejour.be

#ambassadeur #lebeausejour #Nassogne
#culibel #culibelgids #culibellid #dekunstvanhettafelen #culibelmember #lekkereten #leukeadressen #culibelleden #gastronomie #belgiangastronomy #voorendoorhoreca #michelin #gaultmillau

Reageer op Facebook

zouden dit voor alle leden op deze manier moeten doen!!!

Donderdagmiddag 26 mei zijn wij bijna volzet, maar niet getreurd want op vrijdagavond en zaterdagavond kunnen we nog enkele gasten blij maken met een vrij tafeltje.🤗

Reserveren kan via www.tafel10.be of 0499/747891
Table Alert 🔥

Regio Knokke 

Bistro JETT

Wegens annulatie terug enkele tafels vrij vanavond 

Reserveren : 0479/46.73.27

#bistrojett #knokke #westkapelle #culibel #culibelgids #culibellid #dekunstvanhettafelen #culibelmember
#lekkereten #leukeadressen #culibelleden
#gastronomie #netwerken #partnership
Meer