Feestzaal Amuse

Groenstraat 1, 8760 Meulebeke

Wie zijn wij ?

Om jezelf en je gasten (h)eerlijk te verwennen

Zoek je een aangename locatie in landelijke stijl voor je familiefeest, babyborrel, communie, huwelijk, jubileum, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, rouwmaaltijd…? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Gelegen in een landelijke en rustige omgeving biedt Amuse alles voor een geslaagd feest.

Alexander en Annelien vormen een topduo: Alexander studeerde af aan hotelschool Ter Groene Poorte als kok met als specialisatie patisserie en Annelien heeft een diploma interieurvormgeving. Hun zoon Aimé komt alles graag uittesten en voorproeven. Samen met hun jong en dynamisch team maken ze van elk feest een succes!

In 2005 zijn we gestart met koken aan huis en recepties op locatie. In 2006 vonden we een geschikte locatie, het toenmalige Okapi. Na grondige renovatiewerken lanceerden we in september 2008 het concept Amuse zoals het nu nog altijd is. We sturen voortdurend bij waar nodig om elke gast een onvergetelijk feest te bezorgen – telkens opnieuw.

Feestzalen

Er zijn drie afzonderlijke zalen beschikbaar. Voor een klassiek diner kunnen we tot 90 personen ontvangen, voor walking diner tot 100 personen, voor recepties tot 180 personen.

De verfijnde keuken met (h)eerlijke grondstoffen staat garant voor culinaire verwennerij. Het sfeervolle landelijke interieur maakt het tafelen nog zo gezellig. En ook de kinderen zullen zich kunnen uitleven dankzij de aangepaste kindermenu’s en uitgebreide speelmogelijkheden.


Groenstraat 1
8760 Meulebeke

051/43.67.41
0496/32.18.13
info@feestzaal-amuse.be
www.feestzaal-amuse.be