Restaurante Granduca

Dendermondesteenweg 391, 9070 Destelbergen

Wie zijn wij ?

Granduca (Italiaans restaurant) is gevestigd in een charmant witte villa. Zwart-wit foto’s van acteurs uit oude Italiaanse films, waaronder Gina Lollobrigida en Sophia Loren, brengt u in zuiderse sferen.

Wijnkaart verkozen in de Top 100 van Belgie.

“Fair Wine Restaurant 2014 – 2015 Great wines at fair prices

Proeven bij Granduca van de Italiaanse keuken is er zoals thuiskomen bij “de mama”, in dit geval in de familiezaak van de gebroeders Altillo, Alessandro,Frederico en Rosario, de “chefs” achter het fornuis van restaurant Granduca. Het restaurant heeft plaats voor een veertigtal gasten en bij goed weer lokt ons terras heel wat volk. Hun vader Gerardo had in de jaren tachtig een bekend restaurant in centrum Gent en later ook in het centrum van Wondelgem. Hierna besloot hij om zich in Destelbergen te vestigen.

Eén der specialiteiten van de zaak is de pasta Granduca met kreeft waar heel wat klanten op afkomen. Al de gerechten worden “al dente en à la minute” bereid door de chefs van het restaurant. Op onze kaart vind je klassiekers en suggesties waar verse en dagdagelijkse producten de boventoon voeren.

Op het suggestiebord staan heel wat gerechten met truffel en op de wijnkaart een groot aantal Italiaanse wijnen uit een hogere prijsklasse, maar ook betaalbare wijnen. Er zijn week -en maandmenu’s, een snelle lunch aan een goede prijs of een uitgebreid etentje met alles erop en eraan. Het restaurant heeft plaats voor een veertigtal gasten en bij goed weer lokt ons terras heel wat volk.

 

Dendermondesteenweg 391
9070 Destelbergen
09/228.25.05
fredericoaltilio@gmail.com
www.ristorantegranduca.be