Waar staat Culibel voor ?

Culibel wenst zich te profileren als de vereniging waar iedereen welkom is, van sterrenzaak tot bistro, van feestzaal tot traiteur, van B&B tot hotel.
Op voorwaarde dat de kwaliteit van de beleving binnen het charter past.
Culibel focust zicht niet alleen op zijn leden maar zorgt er tevens voor dat onze klanten en business partners nauw betrokken worden bij het Culibel verhaal.
Geniet daarom mee van de bruisende positieve ingesteldheid die Culibel volop doet groeien.
Door onze dynamische aanpak via sociale media zoals Facebook en Instagram, komt Culibel volop in de spotlights.

 

  • De gids wordt verdeeld door onze leden.
  • Uw bedrijf wordt vermeld op onze website met een doorlink naar jullie bedrijfspagina.
  • De Culibelwebsite wordt druk bezocht door horeca mensen, levensgenieters & gastronomen.
  • Naar de toekomst toe zal het digitale platform van Culibel meer uitgewerkt worden om mee te zijn met de huidige digitale omwenteling.
  • Wij sturen 2 maandelijks een nieuwsbrief met tal van nuttige info over onze leden, partners, gerecht in de kijker, productinfo…etc naar 10.000 geactualiseerde e-mailadressen.
  • Maandelijks event : leerrijke samenkomst, afwisselend op maandagavond, dinsdagavond of woensdagavond. Doe een voorstel om uw product in de kijker te zetten in samenspraak met het bestuur.
  • Demo’s & bedrijfsbezoeken.
  • Jaarlijks een nieuwjaarsreceptie ter lancering van de nieuwe Culibelgids: 2 personen / bedrijf.

 

De Culibelgids verschijnt jaarlijks en de oplage bedraagt meer dan 10.000 exemplaren, door deze oplage is Culibel een uitstekende partner voor u als businesspartner  om uw producten en/of diensten voor te stellen.

Gastronomie & netwerken

De Culibel bijeenkomsten zijn dé ontmoetingsmomenten voor alle leden en businesspartners. Culibel telt meer dan 100 leden en 60 businesspartners en het aantal is groeiend.
De bijeenkomsten kenmerken zich door een gezellig karakter en hoog gastronomisch gehalte. Het business element van de bijeenkomsten biedt ondernemers een platform om het netwerk te vergroten.

Had u graag extra info of wil u graag toetreden tot Culibel ?