Geven elke dag het beste van zichzelf om Culibel op de kaart te zetten.
Ambassadeurs – Ambassadrices
Guido Neirynck
Bestuurder (Ere voorzitter Culibel)
Culinaire raadgever – Amougies
Guido Vandamme-Vinckier
Jabbeke
Mario Afschrift
Gewezen uitbater & chef van restaurant Oosthof – Jabbeke
Chef Eddie Van Maele
Gewezen uitbater & chef van Restaurant Eddie Van Maele – Wemmel
Provoost-generaal Club Prosper Montagné
Frans Saint Germain
Gewezen uitbater & chef Salons Saint Germain – Diksmuide
Provoost Tafelhouders Prosper Montagne
Dirk Van Rie
Gewezen sommelier Restaurant Lispanne – Knokke
Vereniging Vlaamse Sommeliers (VVS)
Gido Van Imschoot
Vereniging Vlaamse Sommeliers (VVS)
Journalist / auteur – Europees ambassadeur van de Champagne
Patrick Breyne
Gewezen eigenaar & Chef Restaurant De Zilverlinde (Aartrijke)
Fernand Feys
Gewezen uitbater & chef van Restaurant feestzaal De Zwaan – Zwevegem
Patrik Van de Voorde
Gewezen zaakvoerder & chef van Chateau Patvoorde catering – Aalst
Jente Van Haver
Hotelschool Gent – Finalist “De Beste Terrine van Belgie 2023”
Fabrice Delahaye
Gewezen uitbater & chef Bistro Pakhuis – Koekelare
Frederiek Vanhooren
Wijnbar Vinho
Benny Van Lyssebettens
ICT Consult – Zottegem
Robby Van Toledo
Gewezen uitbater & chef De Daantjeshoeve – Sint Maria Lierde
Christian Uyttendaele
Gewezen uitbater & chef van Restaurant Le Chardonnay – Knokke
René Decorte
Grootmeester Orde van de Paardevisser – Koksijde
Kristiana Hanssens
Gewezen uitbaatster van Hotel De Peracker – Waregem
Ronny Leenaert
Gewezen uitbater & chef van Restaurant ‘t Hoveke – Lauwe
Philippe van Gele
Gewezen uitbater & chef van restaurant Nenuphar – Afsnee
Jacques van Seghbroeck
Gewezen zaakvoeder & chef restaurant Lamme Goedzak – Damme