Met volle overtuiging, onze Culibel-ambassadeurs / ambassadrices

Geven elke dag het beste van zichzelf om Culibel op de kaart te zetten.

Guido Neirynck
Bestuurder (Ere voorzitter Culibel)
Culinaire raadgever – Amougies

Guido Vandamme-Vinckier
Jabbeke

Mario Afschrift
Gewezen uitbater & chef van restaurant Oosthof – Jabbeke

Chef Eddie Van Maele
Gewezen uitbater & chef van Restaurant Eddie Van Maele – Wemmel
Provoost-generaal Club Prosper Montagné

Frans Saint Germain
Gewezen uitbater & chef Salons Saint Germain – Diksmuide
Provoost Tafelhouders Prosper Montagne

Dirk Van Rie
Gewezen sommelier Restaurant Lispanne – Knokke
Vereniging Vlaamse Sommeliers (VVS)

Gido Van Imschoot
Vereniging Vlaamse Sommeliers (VVS)
Journalist / auteur – Europees ambassadeur van de Champagne

Patrick Breyne
Gewezen eigenaar & Chef Restaurant De Zilverlinde (Aartrijke)

Fernand Feys
Gewezen uitbater & chef van Restaurant feestzaal De Zwaan – Zwevegem

Patrik Van de Voorde
Gewezen zaakvoerder & chef van Chateau Patvoorde catering – Aalst

Jente Van Haver
Hotelschool Gent – Finalist “De Beste Terrine van Belgie 2023”

Pollentier  Patrick
Winnaar “De Beste Terrine Van Belgie 2024”
Kok-traiteur – Brugge
 
Moreau Michel
ROB SA – Woluwe-Saint-Pierre

Fabrice Delahaye
Gewezen uitbater & chef Bistro Pakhuis – Koekelare

Frederiek Vanhooren
Wijnbar Vinho

Benny Van Lyssebettens
ICT Consult – Zottegem

Robby Van Toledo
Gewezen uitbater & chef  De Daantjeshoeve – Sint Maria Lierde

Christian Uyttendaele
Gewezen uitbater & chef van Restaurant Le Chardonnay – Knokke

René Decorte
Grootmeester Orde van de Paardevisser – Koksijde

Kristiana Hanssens
Gewezen uitbaatster van Hotel De Peracker – Waregem

Ronny Leenaert
Gewezen uitbater & chef van Restaurant ‘t Hoveke – Lauwe

Philippe van Gele
Gewezen uitbater & chef van restaurant Nenuphar – Afsnee

Jacques van Seghbroeck
Gewezen zaakvoeder & chef restaurant Lamme Goedzak – Damme