Met volle overtuiging, onze Culibel-ambassadeurs / ambassadrices

Geven elke dag het beste van zichzelf om Culibel op de kaart te zetten.

Guido Neirynck
Bestuurder (Ere voorzitter)
Culinaire raadgever – Amougies

+32 (0)475/50.05.76
guido.neirynck@gmail.com

Guido Vandamme-Vinckier
Bestuurder CulibelJabbeke
+32 (0)475/91.89.43

guido.vandamme-vinckier@telenet.be

Jean Pierre Gallez
Gewezen uitbater & chef van Restaurant Het Prinsenhof – Ardooie
Medestichter Culibel
jp_gallez@hotmail.com

Guy Van Neste
Gewezen uitbater & chef van restaurant ‘t Pandreitje – Brugge
Vereniging Vlaamse Sommeliers (VVS)
+32 (0)475/72.84.90

Mario Afschrift
Gewezen uitbater & chef van restaurant ‘Oosthof – Jabbeke
Voorzitter Culibel
+32 (0)478/98.13.20
mario@culibel.be

Patrick Breyne
Gewezen eigenaar & Chef Restaurant De Zilverlinde (Aartrijke)
+32 (0)50/20.91.14

info@restaurantdezilverlinde.be

Fernand Feys
Gewezen uitbater & chef van Restaurant feestzaal De Zwaan – Zwevegem
+32 (0)56/75.94.71
feysfernand@outlook.com

Patrik Van de Voorde
Gewezen zaakvoerder & chef van Chateau Patvoorde catering – Aalst
+32 472 32 85 48
patrik.enterprise@skynet.be

Jacques van Seghbroeck
Gewezen zaakvoeder & chef restaurant Lamme Goedzak – Damme
+32 (0)496/21.84.39
jacques.september49@gmail.com

Jente Van Haver
Hotelschool Gent – Finalist “De Beste Terrine van Belgie 2023”
+32 (0)486/41.74.65
jente.van.haver2004@gmail.com

Philippe van Gele
Gewezen uitbater & chef van restaurant Nenuphar – Afsnee
Maître Sommelier / 1ste Sommelier van België Prosper Montagné
+32 (0)475/53.27.02
philleacasa@gmail.com

Gido Van Imschoot
Vereniging Vlaamse Sommeliers (VVS)
Journalist / auteur – Europees ambassadeur van de Champagne
+32 (0)477/21.81.22
gido.vanimschoot@skynet.be

Moreau Michel
ROB SA – Woluwe-Saint-Pierre
+32 (0)495/21.60.54
michelmoreau.moreau@gmail.com
Pollentier  Patrick
Winnaar “De Beste Terrine Van Belgie 2024”
Kok-traiteur – Brugge
+32 (0)474/28.68.78
patrick.pollentier1@gmail.com

Chef Eddie Van Maele
Gewezen uitbater & chef van Restaurant Eddie Van Maele – Wemmel
Provoost-generaal Club Prosper Montagné

ejvanmaele@hotmail.com

Fabrice Delahaye
Gewezen uitbater & chef Bistro Pakhuis – Koekelare
+32 (0)498/57.83.17
fabrice1delahaye@gmail.com

Frans Saint Germain
Gewezen uitbater & chef Salons Saint Germain – Diksmuide
Provoost Tafelhouders Prosper Montagne
+32 (0)
franssaintgermain@gmail.com

Frederiek Vanhooren
Wijnbar Vinho
+32 (0)478/35.70.35
info@wijnbarvinho.be

Dirk Van Rie
Gewezen sommelier Restaurant Lispanne – Knokke
Vereniging Vlaamse Sommeliers (VVS)

dvanrie@telenet.be

Benny Van Lyssebettens
ICT Consult
+32 0476/52.22.70
benny.vanlyssebettens@telenet.be

Robby Van Toledo
Gewezen uitbater & chef  De Daantjeshoeve – Sint Maria Lierde

Christian Uyttendaele
Gewezen uitbater & chef van Restaurant Le Chardonnay – Knokke
christian.uyttendaele@gmail.com

René Decorte
Grootmeester Orde van de Paardevisser – Koksijde
www.ordevandepaardevisser.eu

Kristiana Hanssens
Gewezen uitbaatster van Hotel De Peracker – Waregem
+32 (0)476/21.40.05
Kristiana.hanssens@gmail.com

Ronny Leenaert
Gewezen uitbater & chef van Restaurant ‘t Hoveke – Lauwe
+32 (0)475/93.41.17
carine.verhulst@hotmail.com

Martine Bral
Gewezen uitbaatster van Restaurant Admiral – Oostende
+32 (0)479/47.25.92
raes.eric@telenet.be

Erwin Van Der Kelen
Gewezen uitbaater Hostellerie Mont Kemmel
+32 (0)

 

 

– Grietje Decoopman – Ludwig Bouckaert +
– Diane Terpoorteren – Jean-Pierre Callens +