
Op maandag 20 januari ging in Salons Saint Germain de 4de editie van De Beste Terrine Van Belgie door, de chefs moesten aan de slag met volgende producten Snoekbaars – Rivierkreeftjes – Spinazie. Het was een spannende finale, het niveau van de terrines was erg hoog: over de puntenverdeling was de jury unaniem.
DE UITSLAG : De Beste Terrine Van België – 2025
Winnaar
Vito Mory
Mory Catering – Serskamp
2de plaats
Tim Haers
Restaurant Sies (Watervliet)
3de plaats
Brian Houtteman
Restaurant De Nieuwe Lekkerbek (Wingene)
Proficiat aan alle andere finalisten!
Jonas Vanfroyenhoven (Side-A – Aarschot), Kurt Kuypers (Au Gourmand – Ieper), Philippe Lartigue (L’Orangerie de Moulbaix – Ath)
Met dank aan onze partners voor de prijzen en ondersteuning.
Bru, Rabotvins, Lavazza koffie, Horecafocus, Smart-ijs, De Slijpmobiel