Jean-Philippe Furnémont, bracht zijn jeugd door in het sterrestaurant van zijn ouders “L’auberge de Bovignes” en proefde snel van de horeca.  Na zijn studies werd Jean-Philippe verder opgeleid door Wout Bru**. Terug in België deed hij nog ervaring op bij Bruneau*** in Brussel en de Savarin in Oostende.

In 2014 werd “Le Kok sur Mer” geboren! Een jaar later kreeg hij reeds een “bib gourmand” in Michelin Gids.

Jean-Philippe kiest voor de beste producten bereid volgens de regels van de kunst. Hij houdt zijn gerechten spannend met originele finesses. Dit is een meticuleus verhaal van vakmanschap, subtiliteit en intensiteit. Een evenwichtige wijnkaart maakt het plaatje compleet.

Wij heten u van harte welkom !
Jean-Philippe Furnémont en team!

 

 

Gallerij

Openingsuren
Gesloten

maandag
Gesloten Gesloten
dinsdag
12:00-13:30 18:30-20:00
woensdag
Gesloten Gesloten
donderdag
12:00-13:30 18:30-20:00
vrijdag
12:00-13:30 18:30-20:00
zaterdag
12:00-13:30 18:30-20:00
zondag
12:00-13:30 Gesloten