30 juni 2023

Foto’s Netwerk event Le Coq D’harlembois

Maandag jongstleden waren we te gast bij Jo & Margarita (Le Coq D’harlembois) voor het laatste  netwerk event voor de zomerstop.

Wij werden ontvangen door de charmante gastvrouw Margarita.  
Wat volgde was verwennerij met talrijke fijne hapjes en twee vakkundige sommeliers zorgden voor de dranken. Daarna namen we plaats aan mooi gedekte tafels  om van het Culibelgebeuren te genieten,  chef Jo bracht fijne gerechten en deze werden vakkundig opgediend, bij het voor en hoofdgerecht werden de nodige wijnen voorzien.

Tussen de gerechten door heeft ons nieuw bestuurslid J. (De naam houden we nog even geheim) de leiding genomen om de eerste trekking te presenteren van de wedstrijd “Win Uw Kasticket Terug” de winnaar is nummer 27 en zal eerstdaags gecontacteerd worden, na het dessert heeft ons ander nieuw bestuurslid F.  zijn debuut gemaakt met het dankwoord aan Jo en Margarita.  Wat een avond met  vrienden / collega’s & partners die samen  genieten van deze avonden en uiteraard netwerken, om zo elkaar beter te leren kennen en elkaar te versterken.

Alvast bedankt Jo en Margarita & team dat wij zo hartelijk verwend werden.

Missie geslaagd, op naar het volgend boeiend netwerk event.

 

Reageren

Your email address will not be published.