25 mei 2023

Foto’s Netwerk event Restaurant Lef

Wat een culinaire belevenis maandag jongstleden in Restaurant Lef, van begin tot aan het eind compleet in de watten gelegd. Mooie spannende gerechten die uitstekend in balans waren en dit in combinatie met een mooie selectie wijnen. Iedereen heeft ervan genoten, we kregen veel lof van onze aanwezige leden & partner(s) voor het welslagen van deze avond. Onze welgemeende dank in naam van ons allen aan Kevin, Karin, Quinten, Sofia & medewerkers.

We zijn trots jullie bij Culibel te hebben.

Grote dank aan Johan (Onze ondervoorzitter) voor zijn boeiende uiteenzetting van de wijnen en Roland van hoofdsponsor Rabotvins voor de mooie selectie.

Missie geslaagd, op naar het volgend boeiend netwerk event.

 

Reageren

Your email address will not be published.