Op maandag 22 januari ging in Salons Saint Germain de 3de editie van De Beste Terrine van Belgie door, de chefs moesten aan de slag met volgende producten haas en kweepeer. Het was een spannende finale, het niveau van de terrines was erg hoog: over de puntenverdeling was de jury unaniem.
DE UITSLAG : De Beste Terrine van België – 2024
Winnaar
Pollentier Patrick
Kasteel Ruyckevelde (Brugge)
2de plaats
Kuypers Kurt
Restaurant Au Gourmand (Ieper)
3de plaats
Moreau Michel
Rob Market (Sint-Pieters Woluwe)
Proficiat aan alle andere finalisten!
Poppe Kevin – Restaurant LEF, Jansen Yoeri – Restaurant Postelein, Houtteman Brian – Restaurant De Nieuwe Lekkerbek, Afschift Sara – Restaurant ’t Oosthof, Vansteenkiste Olivier – Restaurant d’Oude Burcht
Met dank aan onze partners voor de prijzen en ondersteuning.
Bru, Rabotvins, Lavazza koffie, Zenchef, Viewfalls, De Slijpmobiel