25 april 2024

Event Antwerpen

gustu-het-restaurant-60741|Gustu_43|gustu van buiten|gustu bar|Gustu_43|gustu-van-buiten|gustu-bar|Gustu_43-scaled|gustu-van-buiten|gustu-bar-scaled|Gustu_43-scaled-1|gustu-van-buiten-1|gustu-bar-scaled-1|Gustu_43-scaled-1-1|gustu-van-buiten-1-1|gustu-bar-scaled-1-1

We zijn afgelopen dinsdag in Antwerpen verwend!

Na een oldschool (Camino) Culibel tour in en rond Antwerpen zijn we afgezakt naar ons netwerkevenement bij restaurant Gustu in Antwerpen, waar we werden ondergedompeld in Spaanse tapas en een degustatie van Spaanse wijnen.
Wat een top event! Missie geslaagd.

Grote dank aan Kim & Anneleen (Gustu Antwerpen)

Tip: Een geweldige locatie in het hart van Antwerpen, ideaal om je citytrip een extra smaakdimensie te geven.

Reageren

Your email address will not be published.