7 juni 2024

Nieuwe leden 2024

Onze culinaire familie, die ondertussen meer dan 110 leden telt, verwelkomt volgende nieuwe leden
 
Provincie Oost-Vlaanderen
 
Restaurant Cloche uit Hofstade bij Aalst 
Culinaire topgerechten zonder compromissen. Alleen echte kwaliteit gecombineerd met creativiteit en innovatie die samensmelten tot een onvergetelijke culinaire ervaring. 

Chef Tobias Clocheret en gastheer Wim De Mulder heten jullie van harte welkom.

Meer info 

 
Chef Stefan legt de nadruk op kwaliteit, eenvoud en duurzaamheid, met producten van lokale leveranciers uit de Vlaamse Ardennen. Het menu is seizoensgebonden en verandert dynamisch volgens de seizoenen, terwijl Franja de rol van gastvrouw op zich neemt en gerechten uitlegt aan de klanten. Phebe, de dochter van het huis, vervult zowel de rol van gastvrouw als sommelier.

Provincie West – Vlaanderen

Welkom bij Restaurant Lepelem, waar chef Christopher en gastvrouw Ellen je hartelijk ontvangen voor een intiem diner, gezellig samenzijn of zakelijke lunch. Geniet van klassieke gerechten en seizoensfavorieten, bereid met lokale ingrediënten.
Ontdek onze zorgvuldig samengestelde wijnselectie en huisgemaakte alcoholvrije alternatieven, perfect passend bij de smaken op tafel.
Geniet altijd met volle teugen van de sfeer en de seizoenen.
 
 
Brasserie Ruislé – Ruiselede 
 
Het ontdekken waard, brasserie waar een lekkere Belgische keuken geserveerd wordt met een aantal klassiekers, ontdek ook de mooie uitgebreide selectie aan wijnen, cocktails en mocktails. Bij goed weer kan je steeds genieten op ons kleurrijk terras.
Kortom voor elk wat wils.
Elise & Glenn heten jullie van harte welkom.
 
 
 

Reageren

Your email address will not be published.