Een rijke geschiedenis

Lobster Fish is sinds 1997 actief in de sector van de schaal- en schelpdieren. Op dat moment nam toenmalig restaurateur Christof Malysse de taken van zijn kreeftenleverancier over. Op vraag van zijn klanten ging hij op zoek naar schaal- en schelpdieren van uitmuntende kwaliteit, een zoektocht die hem langs alle belangrijke aanvoerplaatsen van de wereld bracht. Lobster Fish verdeelt ondertussen zo’n duizend culinaire kwaliteitsproducten.Ondertussen bouwde Christof niet alleen zijn expertise, maar ook zijn infrastructuur uit: sinds 2010 bevindt Lobster Fish zich in een nieuw pand dat werkt volgens de hoogste standaarden in de voedingsindustrie. De grotere diepvriesruimte zorgt voor heel wat extra mogelijkheden.

In 2013 werd Mouscron Gastronomie overgenomen. De handel van foie gras en truffelproducten is een perfecte aanvulling op het bestaande gamma. Lobster Fish nam in 2014 Lobster Palace over en werd zo één van de grootste verdelers van kreeft in België.

Lobster Fish verdeelt aan professionals

Restauranthouders, traiteurs, vis- en groothandelaars weten dat klantvriendelijkheid en een goede service en kwaliteit topprioriteit zijn, net als competitieve prijzen en vlotte levering.
Het team van Lobster Fish beschikt over een uitzonderlijke productkennis en geeft die graag door aan haar klanten

‘Dankzij ons gedreven team, ons groot kwaliteitsbesef en onze permanente honger naar kennis en innovatie is Lobster Fish uw referentie in schaaldieren en fijne delicatessen met absolute focus op klantentevredenheid.’

Video