Restaurant Pur Boeuf, een gastronomisch vleesrestaurant.
Jeff, de eigenaar en tevens de chef maakt gerechten waar hij het Wit-Blauw ras laat excelleren, dat tevens van de eigen familiehoeve komt.
De chef brengt in het weekend een gastronomische menu waar het rundsvlees centraal staat. In de week is er ook de à la carte keuze, om nog meer te kunnen genieten van een gerijpte Buitenlandse côte à l’os of de signature dish: Filet en Croute in de zaal versneden. In de zaal primeert de ambacht: Irish Coffee of Sabayon in de zaal, het kan allemaal. Met de kaas- en mignardisecharriot geven ze een extra beleving aan tafel.
Niet enkel de vleesliefhebber zit hier op zijn plaats, met de ruime wijnkaart kan men zich ook uitleven.
De twee passies van de Chef staan centraal in de zaak: enerzijds de vinotheek met meer dan 900 wijnreferenties, anderzijds de rijpingskast met allerhande runderrassen.
Genieten en beleven zijn de sleutelwoorden voor Pur Boeuf.