15 januari 2023

De 6 finalisten : “De beste terrine van Belgie 2023”

Op maandag 16 januari is er de finale van de 2de editie “De Beste Terrine van Belgie”!

Plaats van het gebeuren: Salons Saint Germain t.g.v. Het jaarlijkse Culibel banket.

Thema 2O23:  Een terrine van rog met noordzeekrab en schorseneren

Uit alle inzendingen selecteerde de leesjury de volgende finalisten.

  • Houtteman Brian – Restaurant De Nieuwe Lekkerbek (Ruiselede)
  • Poppe Kevin & Poppe Quinten – Restaurant LEF (Destelbergen)
  • Afschrift Sara – Restaurant ’t Oosthof (Jabbeke)
  • Van Haver Jente – Hotelschool Gent (Gent)
  • Leenaert Caroline – Brasserie De Kazematten (Ieper)
  • De Mets Frederic – Restaurant Hemelhof (Kortrijk)

We wensen hen alvast veel succes!

 

  

 

Reageren

Your email address will not be published.